Verkkokauppa

Nail Kicker naulanpoistaja

395.00

Reconnx nailkicker-naulanpoistaja on paineilmatoiminen käsityökalu, joka on tarkoitettu naulojen poistamiseen puusta. Laitetta voidaan käyttää myös laudoituksen irroittamiseen siististi, nopeasti ja ehjänä (seinät, lattiat, kuormalavat, jne) tai lämpölaajenemisen vaikutuksesta puusta ulostyöntyneiden naulankantojen iskemiseen takaisin sisälle.

tuotetunnus (SKU) 244v20e60 Osastot: ,

Kuvaus

Reconnx Nailkicker naulanpoistajalla voidaan poistaa naulaisesta laudasta naulat helposti ja nopeasti. Laitteen suulake asetetaan naulan teräpuolelta naulan päälle. Vääntyneet naulat oikaistaan. Liipasimen painalluksella paineilmatoiminen iskuri lyö naulan irti laudasta. Aikaa yhden naulan poistamiseen kuluu vain muutama sekunti. Lauta ei vaurioidu ja jäljelle jää vain siisti naulanreikä.
Patentoidun (U.S. Pat. 8,146,891 B2 ) vaihdettavan ja painuvan iskuriratkaisunsa ansiosta Nailkicker soveltuu myös naulojen poistoon kantapuolelta lyöden. Läpinaulattujen seinien, lattioiden tai kattojen purkaminen on nopeaa ja nopeaa sekä saat laudat irti ehjinä. Naulattomia lautoja on turvallisempi käsitellä, ne voidaan uudelleenkäyttää ja mikä parasta, työ sujuu merkittävästi nopeammin kuin vasaralla ja sorkkaraudalla. Tämän ainutlaatuisen ominaisuutensa ansiosta Nailkikcer soveltuu hyvin myös kuormalavojen purkamiseen.
Patentoituun iskuriratkaisuun liittyvän säätömahdollisuutensa ansiosta Nailkicker soveltuu myös puun elämisen johdosta ulostyöntyneiden naulankantojen iskemiseen tarkasti ja siististi säädettyyn syvyyteen. Näin vältetään vasaranjäljet naulan ympäristössä ja työskentely sujuu nopeasti ja kevyesti.

Toimituksen sisältö:

  • Reconnx V20E naulanpoistaja
  • Naulanpoistajan iskuri/kärkisetti DN60 esiasennettuna
  • Käyttöohje
  • Ylläpitoon ja käyttöön liittyvät pientarvikkeet
  • kaikki pakattuna kovamuoviseen kantosalkkuun

Lisätiedot

Paino 5 kg
Mitat 50 x 50 x 15 cm

Haku: