Aukioloaikamme muuttuvat 30.03.2020 alkaen

Uudet aukioloajat Ma-Pe 08.00-16.00

AWtools Oy:lle Esabin edustus.

Laajennamme hitsaustuotteiden edustustamme luottavaisin mielin, sillä Vantaa ja lähialueen talousalue tarjoaa meille paljon potentiaalia, ja yhteistyö Esab Oy:n kanssa tulee tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisen hitsaustuotteiden valikoiman. 

AWtools Oy:llä on pitkä ja vahva kokemus hitsaustuotteiden parissa. Olemmekin luottavaisia, että entisestään laajentuva hitsaustuotteiden valikoima edistää asiakaskokemuksen pitkäjänteistä kehittymistä Vantaalla ja sen lähialueella.

STC työkalukuvasto 2020

STC työkalukuvasto 2020 on ilmestynyt. Kuvastosta löydät mm. Stabila, Ruko, Peddinghaus, Bessey, Ozat, Abus, UKE sekä yli kolmenkymmenen muun merkin ammattityökalut. Kaikki tuotteet ovat toimitettavissa nopealla aikataululla ympäri Suomea.
Pääset lukemaan kuvaston TÄSTÄ LINKISTÄ

Toolpacknet.fi on avattu

Yhteistyössä toimittajamme Koivunen Oy.n kanssa toteutettu Toolpacknet työkalujen ja tarvikkeiden verkkokauppa on nyt avattu. Pääset tutustumaan yli 20 000 tuotteen valikoimaan Tästä linkistä.

Mikäli sinulla on kysyttävää Toolpacknetin valikoimasta tai jos et löydä etsimääsi tuotetta niin älä epäröi olla meihin yhteydessä. p.020 7434 720, myynti@awtools.fi

Muista ottaa myös Toolpacknet some tilit seurantaan:
Facebookissa: https://www.facebook.com/toolpacknet/
Instagramissa: https://www.instagram.com/toolpacknet/

Metallintyöstökoneet syksyn tarjousluettelo

Syksyn tarjousluettelo metallintyöstön huippukoneista on ilmestynyt. Luettelossa kattava valikoima mm. Titan ja Femi metallintyöstökoneista. Pääset lukemaan luettelon tästä linkistä.

Hitsauskone vuokraus

Hitsauskone vuokraus meiltä

Kauttamme saa myös vuokralle koneet Mig- /Tig- ja puikkohitsaukseen.
Pikkukeikalle edullisella päivävuokralla ja pidempiaikaiseen tarpeeseen tehdään tarjous.

Ota yhteys myyntiimme 0207434720

AWtools kevään konepäivät

Vietämme konepäiviä 31.5.2018

Bahco Grilli kuumana koko päivän. Paikanpäällä Hitachin, Metabon ja Wametan edustajat esittelemässä uutuuksia. Huikeita tarjouksia koneista! Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaamme!

Metabo Specials 01/2018

Metabo Specials on ilmestynyt.
Uutuutena muunmuassa akkuniittikone ja uudet LiHD akut.
Pääset lukemaan sen tästä linkistä: METABO SPECIALS 2018